Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu slepačej polievky
INGREDIENCIE
1/2 ks
sliepka
3 litre
voda
1 ks
petržlen
zeler
1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnak
4 ks
nové korenie
4 ks
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
soľ
2 ks
mrkva
POSTUP
Slepačie mäso očistíme a spolu s kosťami vložíme do studenej vody. Pridáme očistenú zeleninu a koreniny a varíme do mäkka, cca 2 hodiny. Po uvarení mäska a zeleniny, polievku precedíme. Slepačie mäso a mrkvu pokrájame na drobné kúsky a spolu s pokrájanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou vložíme do polievky. V prípade potreby dochutíme a môžeme podávať!
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.