Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu sójového mäsa
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
180 g
sójový granulát
1 PL
worchesterská omáčka
2 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
1 kocka
zeleninový bujón
1 PL
mletá červená sladká paprika
1 KL
mletá štipľavá červená paprika
2 KL
soľ
1 KL
mleté čierne korenie
1 konzerva
paradajkový pretlak
1 PL
múka
2 ks
bobkový list
voda
POSTUP
1.
2.
Do vriacej vody dáme 1 PL worchesterskej omáčky.
3.
Vysypeme sójový granulát a varíme 5-10 minút (podľa návodu).
4.
Uvarené sójové mäso necháme odkvapkať a vytlačíme z neho prebytočnú šťavu.
5.
Medzitým si na oleji opražíme cibuľku.
6.
Do misy pridáme mäso, cibuľku, roztlačený cesnak a 1 KL worchesterskej omáčky.
7.
8.
9.
Potom okoreníme, osolíme a pridáme vajcia.
10.
Celú zmes poriadne premiešame a dáme do formy na biskupský chlebík.
11.
Pečieme v predhriatej rúre na 200 stupňov približne 25-30 minút.
12.
Omáčka: Na oleji speníme 1 PL múky, pridáme červenú papriku a na koniec paradajkový pretlak.
13.
14.
Podlejeme vodou (približne 3 dl).
15.
Osolíme (kto má rad sladšiu omáčku, tak môže pridať podľa chuti aj cukor) a na koniec pridáme 1 KL masla.
16.
Varíme približne 5-7 minút.
17.
Upečené mäsko vyberieme z rúry a necháme troška vychladnúť.
18.
Dobrú chuť!
1 2 3 4 5 ... 11
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.