Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu španielskych vtáčikov
INGREDIENCIE
6 ks
hovädzie mäso
uvarené vajce natvrdo
kyslá uhorka
mrkva
slanina
soľ
mleté čierne korenie
hladká múka
olej
voda
POSTUP
1.
Hovädzie mäso narežeme na rezne, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Poukladáme naň slaninu, mrkvu, uhorku a vajíčko. Rezne zatočíme, prepichneme ihlicou alebo špáradlom.
2.
Obalíme v hladkej múke a z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme mletú červenú papriku, podlejeme vodou a dusíme domäkka.
3.
Podávame s ryžou, kyslou uhorkou.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.