Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu špenátovej polievky
INGREDIENCIE
300 g
čerstvý špenát
1 strúčik
cesnak
30 g
cibuľa
5 g
olivový olej
250 ml
zeleninový vývar
20 g
kyslá smotana
50 g
údený losos
soľ
korenie
POSTUP
1.
Na olivovom oleji orestujeme listy špenátu spolu s posekaným cesnakom a cibuľou. Zalejeme zeleninovým vývarom, ochutíme soľou a korením a varíme asi 7 minút.
2.
Potom odstavíme a rozmixujeme do krémovej konzistencie.
3.
Na tanieri ozdobíme kyslou smotanou a plátkami údeného lososa.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.