Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu študentskej pečate
INGREDIENCIE
250 g
Cera
250 g
práškový cukor
3 PL
kakao
3 ks
vajce
100 g
sekané orechy
100 g
hrozienka
100 g
želé cukríky
4 ks
tortové oplátky
50 g
čokoládová poleva
POSTUP
1.
Ceru, práškový cukor, vajcia a kakao miešame nad parou do zhustnutia, asi 15 minút.
2.
Orechy posekáme na kúsky, želé cukríky pokrájame na menšie kúsky, tortové oblátky polámeme, hrozienka necháme celé.
3.
Všetky ingrediencie pridáme do zhustnutej ešte horúcej zmesi, ktorú sme už odstavili a dôkladne spolu premiešame.
4.
Formu na srnčí chrbát vyložíme papierom na pečenie a vlejeme pripravenú zmes. Dáme stuhnúť do chladničky, najlepšie do druhého dňa, kým nestuhne. Potom ju vyklopíme, polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme podľa fantázie. Po zaschnutí polevy nakrájame na rezy a podávame.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.