Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu suflé
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
80 g
práškový cukor
6 ks
vajce
50 g
maizena
1 balíček
vanilkový cukor
4 PL
rum
1 ks
citrón
1 štipka
soľ
maslo na vymastenie
múka
POSTUP
1.
Do penista vyšľaháme žĺtky spolu s vanilkovým a práškovým cukrom. Prilejeme rum. Postrúhame kôru z citróna a taktiež ju pridáme k zmesi. Všetko spolu vyšľaháme. Chvíľku necháme postáť a potom krém zo žĺtkov znova šľaháme. Cez sitko do krému preosejeme maizenu a primiešame opatrne aj bielkový sneh.
2.
Formu na nákyp vymastíme maslom a vysypeme múkou. Cestom ju naplníme približne do 2/3. Suflé pečieme v predhriatej rúre pri strednej teplote. Po upečení ihneď servírujeme.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.