Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu šuhájd

Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa

INGREDIENCIE
1 ks
Cera
100 g
kakao
100 g
čokoláda na varenie
200 g
práškový cukor
200 g
mleté orechy
4 PL
mlieko
1 dl
rum
ks
orechy na zdobenie
POSTUP
1.

Vo vodnom kúpeli dáme roztopiť Ceru, pridáme kakao a čokoládu, miešame kým sa všetko nespojí. Na papier si nachystáme 45-50 košíčkov. Roztopenú zmes nalievame do košíčkov (polovicu dávky), cca jednu malú lyžičku do jedného košíčka.

2.
3.
4.
5.

Druhu polovicu zmesi zmiešame s cukrom, orechmi, mliekom a rumom, ak by bola zmes príliš hustá pridáme ešte trošku mlieka. Poriadne zmiešame a chvíľku povaríme. Nalievame do košíčkov, vrch ozdobíme kúskom orechu a necháme vychladnúť, dáme do chladničky.

6.
7.
8.
9.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.