Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu sviečkovice
INGREDIENCIE
600 g
hovädzia sviečkovica
olej
2 strúčiky
cesnak
20 g
maslo
mleté čierne korenie
soľ
POSTUP
Sviečkovicu nakrájame na plátky, ktoré mierne naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme olejom a 24 hodín necháme v chladničke. Potom ich na druhý deň opečieme z oboch strán na rozohriatom oleji. Vyberieme ich a potrieme cesnakom, ktorý sme si nakrájali na drobné kúsky a zmiešali s maslom. Podávame s rôznymi prílohami.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.