Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu syrovej torty
INGREDIENCIE
350 g
pšeničná múka
4 ks
vajce
100 g
parmezán
250 g
maslo
1/2 KL
mletá červená sladká paprika
1/2 KL
soľ
2 KL
prášok do pečiva
250 g
krémový syr s bylinkami
1 zväzok
pažitka
250 g
smotanový tvaroh
POSTUP
1.
Rúru si vyhrejeme na 200°C a formu potrieme maslom. S postrúhaným syrom zmiešame maslo, do ktorých postupne primiešavame vajíčka. So soľou zmiešame múku, prášok do pečiva, papriku a pridáme k vyšľahanému maslu.
2.
Cesto, ktoré sme dôkladne vymiesili rozdelíme na 5 častí a každú časť roztlačíme na dno tortovej formy. Budeme piecť do zlatožltá asi 7 minút na strednej priečke rúry.
3.
Pláty necháme celkom vychladnúť. So smotanovým syrom vyšľaháme bylinkový syr nahladko. Tortové pláty potrieme vyšľahaným syrom a položíme ich na seba. Tortu potrieme dookola zvyšným syrovým krémom. Pažítku si umyjeme, osušíme a nakrájame na drobno. Na ozdobu ňou posypeme tortu.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.