Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu tagliatelle
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
400 g
cestoviny tagliatelle
štipiek
soľ
1 zväzok
kôpor
500 ml
smotana
4 cl
vermut
štipiek
kajenské korenie
štipiek
mleté čierne korenie
400 g
údený losos
POSTUP
1.
Tagliatelle uvaríme al dente podľa návodu na obale v dostatočnom množstve vriacej osolenej vody. Scedíme a necháme odkvapkať. Kôpor opláchneme a osušíme, 2 vetvičky nasekáme nahrubo.
2.
Smotanu povaríme s vermútom a 1 celou vetvičkou kôpru a necháme zhustnúť na krémovú omáčku.
3.
Z omáčky vyberieme kôpor, osolíme ju a dochutíme korením. Údeného lososa nakrájame na kúsky a spolu s nasekaným kôprom ho vmiešame do omáčky. Tagliatelle prelejeme omáčkou a podávame.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.