Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu tatárskeho bifteku
Tatársky biftek, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Tatársky biftek, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
400 g
sviečkovica
štipiek
soľ
4 ks
žĺtok
štipiek
mleté čierne korenie
2 ks
cibuľa
1 PL
horčica
trochu
kapary
1 PL
kečup
POSTUP
Čerstvú surovú sviečkovicu naškrabeme nožom tak, aby v nej neboli kožky ani žilky. Potom mäso posekáme nožom na jemnú mäsovú kašu. Osolíme, premiešame, sformujeme okrúhle bochníčky a do stredu každého spravíme hlbokú jamku, do ktorej opatrne nalejeme surový žĺtok tak, aby zostal celý. Každý bochníček uložíme samostatne na tanierik, okolo poukladáme kolieska cibule a do nich podľa chuti a možnosti dáme horčicu, kapary, kečup, soľ, mleté čierne korenie, papriku a pod. Pri jedle mäso so žĺtkom vidličkou pomiešame a okoreníme priloženými koreninami.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.