Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu teľacieho paprikášu
INGREDIENCIE
400 g
teľacie mäso
200 g
cibuľa
60 g
olej
1/5 litrov
kyslá smotana
15 g
hladká múka
trochu
mletá červená paprika
trochu
soľ
POSTUP
1.
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky.
2.
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme červenú papriku, zamiešame, pridáme mäso, osolíme a pod pokrievkou udusíme do mäkka.
3.
Keď je mäso mäkké, šťavu zahustíme smotanou, ktorú sme zmiešali s múkou a ešte chvíľu povaríme.
4.
Podľa potreby dochutíme. Podávame s haluškami.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.