Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu tokáňa
INGREDIENCIE
tarhoňa
2 ks
cibuľa
750 g
hovädzie zadné
2 PL
bravčová masť
2 ks
paradajka
mleté čierne korenie
250 ml
biele víno
voda
soľ
POSTUP
1.
Na rozpustenej bravčovej masti orestujeme na drobno pokrájanú cibuľu. Hovädzie mäso pokrájame na prúžky a pridáme k cibuli. Necháme opiecť do hneda. Potom ho osolíme a okoreníme čerstvo mletým čiernym korením.
2.
Pridáme ošúpané a na malé kocky pokrájané paradajky. Restujeme spolu s mäsom za občasného podliatia malým množstvom vody, do zmäknutia mäsa. Keď je mäso polomäkké, podlievame vínom a dodusíme. Podávame s tarhoňou.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.