Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu trasenej torty
INGREDIENCIE
3 ks
piškótový korpus
150 g
ovocný džem
2 balíčky
puding bez varenia
2,5 dl
smotana na šľahanie
1 konzerva
mandarinkový kompót
1 ks
šľahačka v spreji
50 g
čokoládová ryža
POSTUP
1.
Korpusy dáme do tortovej formy, natrieme džemom a zlepíme.
2.
2 balíčky vanilkového pudingu Olé bez varenia zmiešame s 2,5 deci šľahačkovej smotany, mandarinkovým kompótom a v zatvorenej miske dobre zatrepeme.
3.
Vzniknutým krémom potrieme korpus, vrch ozdobíme šľahačkou, čokoládovou ryžou a odložíme do chladničky. Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.