Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu trasenej torty
INGREDIENCIE
3 ks
piškótový korpus
150 g
ovocný džem
2 balíčky
puding bez varenia
2,5 dl
smotana na šľahanie
1 konzerva
mandarinkový kompót
1 ks
šľahačka v spreji
50 g
čokoládová ryža
POSTUP
1.
Korpusy dáme do tortovej formy, natrieme džemom a zlepíme.
2.
2 balíčky vanilkového pudingu Olé bez varenia zmiešame s 2,5 deci šľahačkovej smotany, mandarinkovým kompótom a v zatvorenej miske dobre zatrepeme.
3.
Vzniknutým krémom potrieme korpus, vrch ozdobíme šľahačkou, čokoládovou ryžou a odložíme do chladničky. Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.