Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu trasenej torty
INGREDIENCIE
3 ks
piškótový korpus
150 g
ovocný džem
2 balíčky
puding bez varenia
2,5 dl
smotana na šľahanie
1 konzerva
mandarinkový kompót
1 ks
šľahačka v spreji
50 g
čokoládová ryža
POSTUP
1.
Korpusy dáme do tortovej formy, natrieme džemom a zlepíme.
2.
2 balíčky vanilkového pudingu Olé bez varenia zmiešame s 2,5 deci šľahačkovej smotany, mandarinkovým kompótom a v zatvorenej miske dobre zatrepeme.
3.
Vzniknutým krémom potrieme korpus, vrch ozdobíme šľahačkou, čokoládovou ryžou a odložíme do chladničky. Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...