Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu trasenej torty
INGREDIENCIE
3 ks
piškótový korpus
150 g
ovocný džem
2 balíčky
puding bez varenia
2,5 dl
smotana na šľahanie
1 konzerva
mandarinkový kompót
1 ks
šľahačka v spreji
50 g
čokoládová ryža
POSTUP
1.
Korpusy dáme do tortovej formy, natrieme džemom a zlepíme.
2.
2 balíčky vanilkového pudingu Olé bez varenia zmiešame s 2,5 deci šľahačkovej smotany, mandarinkovým kompótom a v zatvorenej miske dobre zatrepeme.
3.
Vzniknutým krémom potrieme korpus, vrch ozdobíme šľahačkou, čokoládovou ryžou a odložíme do chladničky. Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...