Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu trubičiek
INGREDIENCIE
250 g
maslo
400 g
hladká múka
200 g
kyslá pochúťková smotana
300 ml
mlieko
1 ks
puding
POSTUP
1.
Zmiešame maslo, múku, smotanu a vypracujeme vláčne cesto, ktoré necháme odpočinúť asi hodinu v chladničke.
2.
Potom ho rozvaľkáme na 2 mm hrúbku a radielkom si nakrájame pásiky o šírke približne 3 cm. Každý pásik namotáme na trubičku, položíme na plech a potrieme žĺtkom. Pečieme na teplote 180 stupňov asi 20 minút. Necháme vychladnúť.
3.
Pripravíme si puding podľa návodu, a ten potom pomocou cukrárskeho vrecka plníme do trubičiek. Posypeme práškovým cukrom.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.