Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu tuniakového rizota
INGREDIENCIE
300 g
ryža
1 liter
zeleninový vývar
2 PL
extra panenský olivový olej
50 g
maslo
1 ks
cibuľa
300 g
tuniak vo vlastnej šťave
2 ks
vajce
2 PL
petržlenová vňať
100 ml
smotana na varenie
1 ks
bobkový list
soľ
mleté čierne korenie
POSTUP
1.
2.
Maslo spolu s olejom rozpálime na panvici a pridáme pór a cesnak. Restujeme cca 2 minútky.
3.
Pridáme ryžu a opäť restujeme 2 minútky.
4.
Pridáme zeleninový vývar. Vždy pridáme iba 2 naberačky a počkáme, kým sa voda vyparí. Postupne pridávame celý 1 liter.
5.
Medzitým si uvaríme vajcia na tvrdo.
6.
Do rizota pridáme tuniaka vo vlastnej šťave (bez šťavy).
7.
Smotanu s bobkovým listom privedieme do varu a varíme 2-3 minútky.
8.
Pridáme smotanu do rizota a premiešame.
9.
Pridáme nasekanú petržlenovú vňať a nakrájané vajcia na tvrdo.
10.
11.
Premiešame a podávame posypané parmezánom. Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.