Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu tvarohových rezancov
INGREDIENCIE
250 g
široké rezance
250 g
tvaroh hrudkovitý nízkotučný
100 g
práškový cukor
1 KL
soľ
1 PL
slnečnicový olej
POSTUP
1.
Potrebujeme široké rezance, nízkotučný hrudkovitý tvaroh, práškový cukor, soľ a vodu.
2.
Rezance vysypeme do vriacej osolenej vody a varíme 3 minúty.
3.
Prepláchneme vodou a necháme odkvapkať.
4.
Pridáme lyžicu slnečnicového oleja...
5.
Tvaroh a práškový cukor...
6.
A všetko dobre premiešame.
7.
Energetická hodnota jednej 250 g porcie je 1910 kJ (bez cukru 1070 kJ). Celkové náklady nepresiahnu 2 eurá. Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.