Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu tvarohového nákypu
INGREDIENCIE
600 g
slivky
3 PL
kryštálový cukor
1 KL
mletá škorica
3 ks
vajce
500 g
tvaroh
100 ml
mlieko
80 g
detská krupica
1 balíček
vanilkový cukor
3 PL
mandľové lupienky
soľ
maslo
POSTUP
Slivky zlejeme a premiešame s cukrom a so škoricou. Z bielkov a zo štipky soli vyšľaháme tuhý sneh. V druhej miske vymiešame tvaroh so žĺtkami, s mliekom, krupicou, vanilkovým cukrom a do vymiešanej zmesi opatrne zapracujeme sneh. Zapekaciu misu vymastíme maslom, na dno poukladáme slivky, navrch rozdelíme tvarohový krém a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 200 °C asi 40 minút.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.