Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu tyčiniek z lístkového cesta
INGREDIENCIE
500 g
lístkové cesto
bazalka
kečup
3 strúčiky
cesnak
trochu
olivový olej
trochu
voda
trochu
soľ
trochu
olej
podľa chuti
granko
POSTUP
1.
Lístkové cesto necháme rozmraziť, rozdelíme na tri časti (respektíve toľko, koľko chceme rôznych plniek). Rozvaľkáme. Nanesieme vybranú plnku, preložíme na polku, radielkom rozrežeme na pásiky. Chytíme konce a zatočíme, môžme potrieť vajíčkom. Poukladáme na plech a pečieme na 180 stupňoch podľa rúry cca 8-10 minút.
2.
Kečup s čerstvou bazalkou:
3.
4.
5.
6.
Cesnakové:
7.
8.
9.
Sladká plnka: cesto jemnučko potrieme olejom a podľa chuti posypeme grankom.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.