Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu údeného mäsa
Údené mäso, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Údené mäso, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
2 PL
kremžská horčica
1 ks
vaječný žĺtok
2 PL
strúhanka
1 kg
údené mäso
500 g
Dusená kapusta
POSTUP
V miske zmiešame 2 PL kremžskej horčice spolu s 1 žĺtkom a 1 PL strúhanky. Vymiešame na jemný krém, ktorým potrieme 1 kg údeného mäsa a nakoniec posypeme ešte 1 PL strúhanky. Pečieme v rúre vyhriatej na 175 °C približne 30 minút. Servírujeme s 500 g dusenej kyslej kapusty a čerstvým chrumkavým chlebom.
1 2 3 4 5 ... 13
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.