Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu večere
INGREDIENCIE
1,5 kg
kuracie mäso
8 ks
sterilizovaná uhorka
1 pohár
sterilizovaná kápia
1 konzerva
sterilizované šampiňóny
4 PL
horčica
mleté čierne korenie
soľ
olej
POSTUP
1.
Namiesto kuracieho mäsa môžeme použiť aj morčacie alebo bravčové.
2.
Mäso nakrájame na kocky.
3.
Orestujeme na oleji, pridáme soľ a čierne mleté korenie a dusíme.
4.
Uhorky nakrájame na kocky. Namiesto sterilizovaných šampiónov (bez štavy) môžeme použiť aj mrazené hríby. Papriku alebo sterilizovanú kápiu (bez štavy) nakrájame na rezančeky. Kto má rád pikantné môže pridať feferónku či čili papričku.
5.
Keď je mäso na polovicu hotové, pridáme papriku, huby a uhorky. Premiešame a krátko podusíme. Pridáme horčicu. Dobre zamiešame a necháme dusiť pokiaľ nie je mäso hotové. Podávame s ryžou alebo cestovinami.
1 2 3 4 5 ... 7
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.