Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu veľkonočného jedla
INGREDIENCIE
500 g
polohrubá múka
4 dl
mlieko
1 ks
vajce
štipiek
soľ
20 g
droždie
2 PL
cukor
1 ks
bb puding
150 g
cukor
POSTUP
1.
Urobíme kvások, vypracujeme cesto a necháme vykysnúť.
2.
Rozdelíme na 2 bochníky, každý vyvaľkáme pomastíme olejom, posypeme polovicou plnky / puding zmiešame s cukrom /, pokvapkáme olejom a cesto stočíme na závin.
3.
Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme vajíčkom, popicháme vidličkou a pečieme v stredne teplej rúre.
1 2 3 4 5 ... 15
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...