Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu veľkonočného jedla
INGREDIENCIE
500 g
polohrubá múka
4 dl
mlieko
1 ks
vajce
štipiek
soľ
20 g
droždie
2 PL
cukor
1 ks
bb puding
150 g
cukor
POSTUP
1.
Urobíme kvások, vypracujeme cesto a necháme vykysnúť.
2.
Rozdelíme na 2 bochníky, každý vyvaľkáme pomastíme olejom, posypeme polovicou plnky / puding zmiešame s cukrom /, pokvapkáme olejom a cesto stočíme na závin.
3.
Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme vajíčkom, popicháme vidličkou a pečieme v stredne teplej rúre.
1 2 3 4 5 ... 15
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?