Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu veľkonočného jedla
INGREDIENCIE
500 g
polohrubá múka
4 dl
mlieko
1 ks
vajce
štipiek
soľ
20 g
droždie
2 PL
cukor
1 ks
bb puding
150 g
cukor
POSTUP
1.
Urobíme kvások, vypracujeme cesto a necháme vykysnúť.
2.
Rozdelíme na 2 bochníky, každý vyvaľkáme pomastíme olejom, posypeme polovicou plnky / puding zmiešame s cukrom /, pokvapkáme olejom a cesto stočíme na závin.
3.
Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme vajíčkom, popicháme vidličkou a pečieme v stredne teplej rúre.
1 2 3 4 5 ... 15
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...