Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu veľkonočného jedla
INGREDIENCIE
500 g
polohrubá múka
4 dl
mlieko
1 ks
vajce
štipiek
soľ
20 g
droždie
2 PL
cukor
1 ks
bb puding
150 g
cukor
POSTUP
1.
Urobíme kvások, vypracujeme cesto a necháme vykysnúť.
2.
Rozdelíme na 2 bochníky, každý vyvaľkáme pomastíme olejom, posypeme polovicou plnky / puding zmiešame s cukrom /, pokvapkáme olejom a cesto stočíme na závin.
3.
Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme vajíčkom, popicháme vidličkou a pečieme v stredne teplej rúre.
1 2 3 4 5 ... 15
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...