Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu veľkonočného jedla
INGREDIENCIE
500 g
polohrubá múka
4 dl
mlieko
1 ks
vajce
štipiek
soľ
20 g
droždie
2 PL
cukor
1 ks
bb puding
150 g
cukor
POSTUP
1.
Urobíme kvások, vypracujeme cesto a necháme vykysnúť.
2.
Rozdelíme na 2 bochníky, každý vyvaľkáme pomastíme olejom, posypeme polovicou plnky / puding zmiešame s cukrom /, pokvapkáme olejom a cesto stočíme na závin.
3.
Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme vajíčkom, popicháme vidličkou a pečieme v stredne teplej rúre.
1 2 3 4 5 ... 15
Vybrali sme pre vás
vysavac
Toto ste o domácich spotrebičoch vedeli?
Toto ste o domácich spotrebičoch vedeli?
Sú bežnou súčasťou vybavenia každej kuchyne, no málokto pozná ich príbehy. Každý domáci spotrebič má svoju históriu,...
Pečené jablká
Pečené jablká s chrumkavou náplňou a čokoládou
Pečené jablká s chrumkavou náplňou a čokoládou
Váhate, či si dať ovocie alebo sladký dezert? Vyriešte dilemu pečenými jablkami s chrumkavou náplňou :)
Indický chlieb
Naan - indický chlieb
Naan - indický chlieb
Kedysi bol chleba len pre panstvo. Po celom svete boli viac rozšírenejšie chlebové placky, ako napríklad tortilly,...