Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu vianočnej kapustnice
INGREDIENCIE
1 kg
údené mäso
1 kg
kyslá kapusta
korenie
1 ks
bobkový list
1 ks
cesnak
1 ks
cibuľa
mletá paprika
mleté čierne korenie
250 g
údená klobása
POSTUP
Udené mäso uvaríme domäkka. Mäso vyberieme a nakrájame na kocky, ktoré ďalej varíme v kapustnici. Potom do vývaru pridáme kyslú kapustu, pokrájanú cibuľu, cestnak, koreniny a spolu varíme. Tesne pred dovarením pridáme udenú klobásu, červenú papriku a necháme prejsť varom.
1 2 3 4 5 ... 8
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...