Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jedál na vianoce
INGREDIENCIE
250 g
múka polohrubá
250 g
kryštálový cukor
3 ks
vajce
1 dl
mlieko
1 dl
rastlinný olej
1/2 balíčkov
kypriaci prášok do pečiva
200 g
čokoláda na varenie
1/2 dl
smotana na varenie
1 PL
rastlinný olej
2 PL
biele cukrárske ozdoby
POSTUP
1.
Vyšľaháme štvrť kila polohrubej múky, štvrť kila kryštálového cukru, deci oleja, deci mlieka, pol balíčka prášku do pečiva, 3 vajcia.
2.
Cesto vylejeme do vymastenej, múkou vysypanej bábovkovej formy, zakryjeme alobalom a pečieme 30-40 minút pri 180 stupňoch.
3.
Vychladnutú bábovku oblejeme polevou vyrobenou z 200 g čokolády na varenie, pol deci sladkej smotany a lyžice oleja. Ozdobíme bielymi cukrovými ozdobami.
1 2 3 4 5 ... 34
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.