Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu zaváraných uhoriek
INGREDIENCIE
uhorka
1 balíček
nakladač Deko
1/2 litrov
ocot
1,75 litre
voda
130 g
kryštálový cukor
kôpor
cibuľa
bobkový list
cesnak
POSTUP
1.
Na dno fľaše na zaváranie dáme strúčik cesnaku, koliesko cibule, kúsok bobkového listu a trocha kôpru.
2.
Vložíme očistené a dôkladne umyté uhorky a zalejeme nálevom. Dobre uzavrieme viečkom a sterilizujeme asi 10 minút.
3.
Nálev: V 1,75 l vody rozpustíme 130 g kryštáloveho cukru, pridáme 0,5 l octu, 1 nakladač a necháme zovrieť.
Vybrali sme pre vás
polievka z kyslej
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Z kvasenej kapusty väčšina z nás robieva iba tradičnú kapustnicu. Vyskúšajte aj mrkvovú, či fazuľovú :) Z tradičných...
Getting ready for
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Zapájate deti do práce v kuchyni? Varenie s deťmi patrí k novodobým trendom a na trhu je k dispozícii množstvo...
Close-up of
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Do cesta ste pridali kypriaci prášok do pečiva a výsledný koláč nie je vôbec mäkký, nadýchaný a ani sa nepodobá na ten...