Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu zeleninovej nátierky
INGREDIENCIE
biely jogurt
špenátové listy
redkvička
soľ
mleté čierne korenie
POSTUP
1.
jogurt treba dať stiecť, najlepšie cez noc... plátenkom vystelieme sitko, položíme na misku a vylejeme jogurt,..odložíme do chladu, najlepšie cez noc... ráno máme krásny hustý jogurt a v miske stečenú srvátku, ktorú môžeme použiť pri pečení chleba, koláčov, do kyslých polievok alebo len tak vypiť
2.
do stečeného jogurtu pridáme soľ, mleté čierne korenie a mladé výhonky špenátu... zamiešame
3.
podávame s chlebom a vrch ozdobíme nadrobno nakrájanou reďkvičkou alebo mladou cibuľkou, paradajkou a pod.
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...