Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu zeleninovej nátierky
INGREDIENCIE
biely jogurt
špenátové listy
redkvička
soľ
mleté čierne korenie
POSTUP
1.
jogurt treba dať stiecť, najlepšie cez noc... plátenkom vystelieme sitko, položíme na misku a vylejeme jogurt,..odložíme do chladu, najlepšie cez noc... ráno máme krásny hustý jogurt a v miske stečenú srvátku, ktorú môžeme použiť pri pečení chleba, koláčov, do kyslých polievok alebo len tak vypiť
2.
do stečeného jogurtu pridáme soľ, mleté čierne korenie a mladé výhonky špenátu... zamiešame
3.
podávame s chlebom a vrch ozdobíme nadrobno nakrájanou reďkvičkou alebo mladou cibuľkou, paradajkou a pod.
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...