Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Počet porcií: 4
Sezónne suroviny: ANO
Režim: Vlhká para
Doplnenie vody do zásobníka: Áno
Predhrievanie: Áno
Teplota: 96 °C
Čas prípravy: 15 minút
Vhodná nádoba: Dierovaná nádoba
Teplotná sonda: 80 °C
Ingrediencie
Závitky
½ ks kelu
4 ks kuracích stehien bez kosti a kože
3 strúčiky cesnaku
1 čili paprička
40 g zázvoru
½ zväzku jarnej cibuľky
1 lyžica sójovej omáčky
2 lyžice omáčky hoisin
kôra a šťava z 2 ks citróna
2 lyžice lístkov koriandra
Zálievka
30 ml orechového oleja
1 lyžica medu
1 lyžica sójovej omáčky
šťava z 2 ks limetiek
soľ
Šalát
1 ks veľkého baklažánu
½ zväzku jarnej cibuľky
1 lyžica lístkov koriandra
1 lyžica lístkov mäty
1 lyžica lístkov bazalky
2 ks čili papričiek
4 lyžice arašidov
2 lyžice čiernych sezamových semienok
Sladkokyslá omáčka (Sweetchili) na podávanie
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.