Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

5 chutných receptov s jarnou cibuľkou

Päť variácií ako upraviť jarnú cibuľku do chutných a zdravých jedál.

Nutričný zázrak

Jarná cibuľka má krásnu farbu, vynikajúcu jemne pálivú chuť a je plná nutrične dôležitých prvkov. Jeden z najjednoduchších spôsobov ako si dopriať chrumkavú cibuľku je pridať ju ako prílohu či ozdobu k hotovým jedlám. Vďaka svojej farbe a chrumkavosti osvieži naozaj akýkoľvek pokrm počas dňa – desiatový chlebík so šunkou, horúce cestoviny na obed či váš večerný steak.

Ale nemusí hrať len vedľajšiu úlohu. Jarná cibuľka je plnohodnotnou ingredienciou v mnohých vynikajúcich jedlách, kde opäť prináša krásnu farbu, sviežosť a jedinečnú chuť. My sme vybrali týchto päť a veríme, že vás inšpirujeme:

Viac o tejto zelenej kráske sa dozviete tu.

Ďalšie recepty s jarnou cibuľkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.