Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Súťaž receptové bleskovky! Téma receptu: Marhule

Každý týždeň iná blesková súťaž s magazínom Dobruchut.sk o knižky, ktoré vás potešia. Téma tohto týždňa je Marhule. Súťažná téma je aktuálna do 2.7.2017. Pridaj chutný recept na marhule a vyhraj kuchársku knižku.

Ako sa do súťaže zapojiť a aké sú podmienky?

Do súťaže "Receptové bleskovky" sa môže zapojiť každá čitateľka alebo čitateľ magazínu Dobruchut.sk jednoduchým spôsobom. Stačí v danom týždni (od pondelku do nedele) pridať na www.dobruchut.sk vlastný recept na vyhlásenú tému. Recept musí byť s vlastnou fotkou a musí byť zaradený aj do kategórie Súťažné recepty, podkategória Súťažné bleskovky. Vždy v pondelok bude vyžrebovaný výherca ceny. Téma aj cena budú vždy vyhlásené v pondelok. Súťažiaci môže zvýšiť svoje šance na výhru pridaním viacerých receptov s fotkou.

Najbližšie témy:

  • Šaláty
  • Grilované špeciality
  • Domáca zmrzlina
  • Poklady zo špajze
  • Nepečené zákusky

Výhercovia minulých kôl:

Čítajte aj: Všeobecné pravidlá súťaží na Dobruchut.sk

 

Diskusia (97 príspevkov) Pridať príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
edenci
18.4.2017 15:31 | |
+0 -1
Teda-to je ale blivajz ! Pfúúúúúj !!!
jaruska131
22.12.2016 03:44 | |
+1 -0
dobry den uz boli dalsie 2 sutaze na receptove bleskovky a mne stale neprisiel e-mail o vyhre.. dakujem vopred za odpoved
jaruska131
9.12.2016 15:29 | |
+0 -1
dobry den vyhrala som ale ziadny email mi neprisiel myslim ze sa stala nejaka chyba dakujem
Zobraz celú diskusiu
Podobné články
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Mattoni
Kde je voda, tam je láska
Máj je odpradávna mesiacom lásky a túto symboliku si každý rok pripomíname bozkom pod rozkvitnutou čerešňou. Okrem...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.
Zmrzlina
Podľahnite chuti domácej zmrzliny!
Vonku je už teplo, leto klope na dvere a v takýchto horúcich dňoch padne vhod ľadové osvieženie v podobe zmrzliny. Na...
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...